D-lectric installeert elektra in kerkgebouw Morgenstergemeente

Zoetermeer, 1 oktober 2012. D-lectric is gekozen om de elektrische installatie te vernieuwen in het kerkgebouw van de Morgenstergemeente in Zoetermeer. Het betreft de volledige vervanging van alle groepenkasten, vervanging van al het schakelmateriaal, realiseren van een complete nieuwe installatie in een nieuwe aanbouw, het aanpassen van een gedeelte van de installatie in een uitbouw en een nieuwe installatie in de toekomstige jeugdruimte. Omdat het kerkgebouw tijdens de verbouwing gewoon in gebruik bleef (trouwerijen, begrafenissen, vergaderingen en natuurlijk kerkdiensten) moesten diverse werkzaamheden in zeer goed overleg uitgevoerd worden om de overlast tot een minimum te beperken.

Omdat D-lectric al eerder renovatie van installaties in monumenten heeft verricht heeft het kerkbestuur dit bedrijf de opdracht gegeven. De Morgenstergemeente in Zoetermeer is een Hervormde gemeente op Gereformeerde grondslag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>